El CSA Pangea en la XV Mostra del Llibre Anarquista de València 2015.

El CSA Pangea estara presente el fin de semana del 25 y 26 de abril con un puesto en la XV Mostra del Llibre Anarquista de València, en la Plaza del Carmen de 10:00 a 22:00.

.

Presentació de la XV Mostra del Llibre Anarquista de València

http://mostrallibreanarquista.com/

Un any més s’acosta la Mostra del Llibre Anarquista de València. Amb aquest ja són 15! I un any més volem convidar-vos a participar en ella i que entre tots/es la fem possible.

Enguany la Mostra ve carregada, ampliant-se la programació un cap de setmana més. Entre els temes que es tractaran en les presentacions de llibres, xerrades i taules redones estan el feminisme, el pensament anarquista, l’art, l’alliberament animal, migracions, moviment estudiantil, repressió (Operació Pandora), autogestió (projectes autogestionaris a Grècia)… També tindrem teatre, poesia i música, i com no, bons aliments.

Però posant-nos una mica més seriosos, aprofitem aquesta oportunitat per a dir-vos que la Mostra és una cosa de tots/es, de tots/es els/les que ens sentim anarquistes a València i voltants. I que entre tots/es ens la hem de treballar, doncs suposa un gran esforç que seguisca avant any rere any. Per açò fem una crida a les persones i col·lectius perquè s’impliquen més en les futures edicions d’aquesta veterana Mostra del Llibre Anarquista.

Anem a explicar un poquet com funcionem: la Mostra s’organitza des d’una assemblea formada per individus amb capacitat de decisió, no per delegats, doncs s’espera un compromís i una responsabilitat que d’una altra manera pot quedar “diluïda” en el col·lectiu de torn. Qui vulga participar directament en l’organització de la Mostra ha de venir a les assemblees. No obstant, açò no vol dir que no esperem el suport dels col·lectius, centres socials, etc. de València (ja que sense ells açò seria impossible), si no que aquest suport siga més aviat logístic. És a dir, cedint els seus locals, organitzant actes per a recaptar diners, cuinant, pegant cartells i un llarg etcètera.

Sense més, esperem que el que hem preparat amb tant esforç i afecte estiga a l’altura de les expectatives, i si no ja sabeu… L’any que ve ens veiem en la assemblea!

……………………………………………………………………..

[Cas] Presentación de la XV Mostra del Llibre Anarquista de Valencia

http://mostrallibreanarquista.com/

Un año más se acerca la Mostra del Llibre Anarquista de Valencia ¡Con éste ya son 15! Y un año más queremos invitaros a participar en ella y que entre todxs la hagamos posible.

Este año la Mostra viene cargada, ampliándose la programación un fin de semana más. Entre los temas que se tratarán en las presentaciones de libros, charlas y mesas redondas están el feminismo, el pensamiento anarquista, el arte, la liberación animal, migraciones, movimiento estudiantil, represión (Operación Pandora), autogestión (proyectos autogestionarios en Grecia)… También tendremos teatro, poesía y música, y cómo no, buenos alimentos.

Pero poniéndonos algo más serios, aprovechamos esta oportunidad para deciros que la Mostra es algo de todxs, de todxs lxs que nos sentimos anarquistas en Valencia y alrededores. Y que entre todxs nos la tenemos que currar, pues supone un gran esfuerzo que siga adelante año tras año. Por eso hacemos un llamamiento a las personas y colectivos para que se impliquen más en las futuras ediciones de esta veterana Mostra del Llibre Anarquista.

Vamos a explicar un poco cómo funcionamos: la Mostra se organiza desde una asamblea formada por individuos con capacidad de decisión, no por delegados, pues se espera un compromiso y una responsabilidad que de otro modo puede quedar “diluida” en el colectivo de turno. Quien quiera participar directamente en la organización de la Mostra tiene que venir a las asambleas. No obstante, esto no quiere decir que no esperemos el apoyo de los colectivos, centros sociales, etc. de Valencia (ya que sin ellos esto sería imposible), si no que este apoyo sea más bien logístico. Es decir, cediendo sus locales, organizando actos para recaudar dinero, cocinando, pegando carteles y un largo etcétera.

Sin más, esperamos que lo que hemos preparado con tanto esfuerzo y cariño esté a la altura de las expectativas, y si no ya sabéis… ¡El año que viene nos vemos en la asamblea!

cartell definitiu

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s